July 28, 2021

Poskrbite za varnost z drsnimi vrati

Varnost hiše ali drugega objekta je dandanes izjemnega pomena. Svetujemo, kako poskrbeti za varnost s pravimi vrati na dvorišču.

Izberite prava dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata morajo biti izdelana tako, da da naš dom branijo pred vsiljivci. Zato moramo poskrbeti, da naročimo robustna vrata, ki bi jih nepridipravi le stežka odstranili. Veliko slovenskih kupcev se najraje odloči za kovana vrata, ki so tudi izredno elegantna in primerna za vsako okolje. Naše dvorišče bodo olepšala. 

dvoriščna drsna vrata

Kakšne pa so cene?

Dvoriščna vrata imajo seveda različne cene. Vsak kupec si lahko poišče cenovno primerna vrata, ki jih lahko brez težav odplačal. Če so kovana dvoriščna vrata predraga, je bolje, da se odločimo za aluminijasta dvoriščna vrata, ki so odlična za vsak moderen dom. Vsaka zunanja vrata morajo biti primerno obdelana, saj so skozi celo leto izpostavljena različnim vremenskim razmeram. Zato se moramo pred nakupom prepričati, da bodo odporna proti rji in tudi proti mehanskim udarcem. 

Dvoriščna vrata so običajno zaščitena z vročim cinkanjem , kar pomeni, da bodo imela dolgo življenjsko dobo 

Ljudje seveda damo veliko na naš izgled, kot tudi na izgled našega doma. Nekako se nam zdi pomembno, da se vsi, ki nas obiščejo, sprostijo že ob samem prihodu na naše dvorišče. To seveda lahko dosežemo tako, da poskrbimo za lep izgled naše hiše in pa našega dvorišča. Tako se bomo tudi mi bolje počutili, saj bomo imeli urejeno dvorišče, kot tudi naš dom. Seveda pa je pomembno, da poskrbimo tudi za zasebnost, katero zagotovo potrebujemo doma.

Drsna dvoriščna vrata nam tako dajejo dvoje v enem, tako estetski videz našega dvorišča, kot tudi popolno varnost le tega. Z njimi poskrbimo za to, da lahko imamo ograjo vse okoli našega doma, kar nam zagotavlja dodatno varnost in bomo še vedno imeli dostop do dvorišča. Tako bomo vedeli tudi, da so naša vozila vedno na varnem, saj jih nihče ne bo mogel ukrasti.

Drsna dvoriščna vrata so seveda lahko elektronska, ali pa ročna, vse je odvisno od nas, kaj si izberemo. Zagotovo so bolj uporabna elektronska, saj nam jih ni potrebno ročno odpirati, ampak jih lahko odpremo z enim samim gumbom.

Drsna vrata za industrijske obrate in podjetja

Vsi se zavedamo tega, da so tako skladišča kot tudi delavnice, tista, v katere prihajajo razne stvari. Zato je pomembno, da te stvari lahko notri spravimo nemoteno. To je seveda potrebno poskrbeti z vrati, ki so primerna za takšne obrate.

Industrijska vrata so tako odlična rešitev za vsako skladišče, kot tudi za vsako delavnico, saj so ravno temu tudi namenjena. Gre za visokokakovostna vrata, ki bodo omogočala vstop v halo raznim viličarjem, kot tudi raznim vozilom.

Industrijska vrata so tudi zasnovana in izdelana v skladu varnostnimi predpisi, določenimi z evropskim standardom. Z nakupom le teh nam torej ne bo potrebno skrbeti za varnost našega objekta.

Zapornice so odlične za različne primere, ko si želimo preprečiti dostopanje tujih avtomobilov na odločeno ozemlje. Prednosti zapornic je ogromno. Če živimo v bloku, ki ima le omejeno število parkirnih mest in si želimo, da tuji avtomobili ne bi brez dovoljenja parkirali na našem ozemlju, se lahko s sostanovalci dogovorimo in naročimo zapornico, ki bo skrbela za red. 

Kdaj so zunanja drsna vrata smiselna?

Drsna vrata se uporabljajo v primerih, ko za odpiranje ni dovolj prostora, samonosna pa največkrat, vendar je za odpiranje potrebno 30% več prostora, kot pri zunanjih dvoriščnih drsnih vratih.

Drsna vrata se odpirajo po talnem vodilu so lažja ter za odpiranje potrebujejo le 0,5m več prostora, kot je njihova dolžina.

drsna vrata

Za dodatno varnost poskrbijo zapornice

Zapornice so odlične za različne primere, ko si želimo preprečiti dostopanje tujih avtomobilov na odločeno ozemlje. Prednosti zapornic je ogromno. Če živimo v bloku, ki ima le omejeno število parkirnih mest in si želimo, da tuji avtomobili ne bi brez dovoljenja parkirali na našem ozemlju, se lahko s sostanovalci dogovorimo in naročimo zapornico, ki bo skrbela za red. 

Zapornice lahko postavimo tudi na novo izdelano parkirišče, ki ga želimo oddajati strankam. Pred postavitvijo zapornice lahko pokličemo strokovnjake, ki nam bodo predstavili načrt, po kateremu bomo najhitreje in najbolj učinkovito postavili zapornico. Nato bomo morali le postaviti avtomatsko blagajno in že bomo lahko oddajali svoje lastno parkirišče v najem. 

Zapornice ni potrebo dodatno paziti, saj se bo odprla le tistemu, ki ima daljinec za odpiranje. Tako se bo v trenutku, ko se bomo pripeljali iz službe enostavno odprla in nato avtomatsko zaprla. Sistemi, ki so vgrajeni v zapornicah, so odlični in imajo zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.