July 13, 2021

Na Kaj Paziti Pri Nakupu Stolov - Moja Osebna Izkušnja

V zadnjem času sem se pogosto spraševal in iskal, kje lahko kupim kvaliteten in cenovno ugoden stol za pisarno. Prišlo je namreč do situacije, ko sem preprosto potreboval nov pisarniški stol, saj je moj stari že razpadal na koščke.

Pri nakupu mi je bilo seveda zelo pomembno, da kupujem kvaliteten, udoben, praktičen in pa nenazadnje tudi lep stol, na katerem ne bo težko preživljati časa.

Glede na količino sedenja, je namreč ključno, da je stol, na katerem sedimo, zares kvaliteten iz večih pogledov.

Vsekakor sem hitro ugotovil, da je ponudba raznih stolov na našem trgu zares izjemna. Gre za široko in raznovrstno ponudbo, ki omogoča nakup stolov za najrazlične okuse.

stol-za-domaco-pisarno
Ko govorimo o stolih za domačo pisarno, imamo verjetno vsi v mislih takšen zgornji stol.

Prav tako je tudi prodajnih mest, ki vam nudijo takšno ponudbo, vedno več. Danes si lahko pohištvo kupite tudi preko spleta - vendar pa velja biti pozoren na par ključnih faktorjev, ki bodo preprečili, da kupiti napačen stol!

Osem ur na dan, pet dni na teden

Razmišljate, da bi pisarne v svojem podjetju nekoliko preuredili oziroma prenovili? Potem je med drugim zagotovo smiselno razmišljati o nakupu pisarniških stolov in seveda tudi direktorskega stola - za direktorja mora biti stol seveda malenkost drugačen!

Kakorkoli pogledamo, je pri delu v pisarnah izjemno pomembno, kakšen je stol na katerem sedimo. Navsezadnje na njem presedimo skoraj osem ur dnevno in to petkrat na teden.

Zato je pomembno, kakšna je kvaliteta stola, kakšni so materiali, velikost, oblika in podobno.

Ponudba pisarniških in direktorskih stolov je na našem trgu vsekakor zelo pestra in tudi široka, vendar pa je dejstvo, da vsak stol ni kvaliteten, udoben in praktičen.

Nekaj časa nazaj sem tudi sam poskrbel za nakup direktorskega stola in seveda tudi za pisarniške stole. V ta namen sem pregledal različne trgovine oziroma ponudbe. Ker sem načeloma bolj računalniški tip, sem se že takoj odločil, da preverim ponudbo pisarniških in direktorskih stolov na spletu.

Odkril sem spletno mesto Marc-interieri.si, kjer sem bil popolnoma navdušen nad ponudbo različnih stolov.

Mislim, da je to definitivno eno izmed boljših mest, kjer si lahko zagotovite bodisi pisarniške, bodisi direktorske ali druge kvalitetne, udobne, praktične in estetsko dovršene stole za delo doma ali v službi.

Kaj pa otroški stoli?

 Bi radi svojemu otroku zagotovili primeren stol, na katerem bo lahko udobno sedel, ko bo pisal domače naloge ali se učil?

Potem ste se znašli na pravem mestu, saj vas na kratko želim seznaniti s prodajnim mestom različnih stolov, med drugim tudi otroških.

Otroški stoli so običajno v večih različnih, pisanih barvah, tako da vašim najmlajšim lahko ponudite prijetno izkušnjo pri pisanju domače naloge.

Navsezadnje je ponudba otroških stolov na našem trgu ogromna, saj se s prodajo le teh ukvarja več podjetij. Različna prodajna mesta pa vam seveda nudijo tudi različne ponudbe otroških stolov.

Vsekakor se splača pregledati več različnih ponudnikov, saj se cene po mojih izkušnjah močno razlikujejo.

Otroški stol lahko dobite za 20 evrov, medtem ko cene navzgor praktično ni! Zato je toliko bolj pomembno, da pred nakupom opravimo temeljito raziskavo!

Stol imamo že za pisarno, tudi za otroka, naslednja postaja pa je kuhinja!

Tudi pri izbiri barskih stolov, ni kakovost nič manj pomembna! Ker tovrstni stoli res zahtevajo posebno oblikovanost, so pogosto s strani podjetja naročeni po naročilu.

Izberejo si ustreznega proizvajalca, ki dobro ve, kaj pomeni kvaliteten barski stol. Sami izberemo vse potrebne lastnosti in izdelava stola se lahko prične. Dobro je, da smo ves čas v navezi z izdelovalcem, saj si lahko vmes premislimo, predvsem v povezavi z izbiro materiala.

Seveda se barski stoli pogosto naročijo kar masovno, kar je v nekaterih primerih lahko smiselna odločitev, vedno pa ne pride v poštev.

Pred nakupom se je treba nujno prepričati, da bodo stoli ugodili zahtevam, ki jih imamo. Čisto možno je, da bodo že najcenejši barski stoli odlični v svoji vlogi.

Vsekakor pa vam želim položiti na srce, da naj vaš faktor pri nakupu ne bo izključno cena, temveč predvsem udobje! Nenazadnje stoli niso kos pohištva, ki bi ga pogosto menjali in je v prvi fazi toliko bolj pomembno, da izberemo takega, ki nam je všeč in je udoben.

Po temeljiti raziskavi vseh ponudnikov in primerjavi različnih cen, kvalitete, izgleda in udobja sem se odločil na nakup stolov pri ponudniku MARC INTERIERI.

Na spletni strani sem preveril njihovo celotno ponudbo, s katero so me že takoj prepričali. Obiskal sem jih tudi osebno v salonu, kjer so mi prijazni prodajali svetovali in pomagali pri izbiri pravih stolov.

In neznansko sem vesel, ko pišem tale moj osebni blog zapis iz neverjetno udobnega stola!