July 1, 2021

Kdo se odloča za Iveco bus?

Med kupci gospodarskih vozil in vozil za prevoz potnikov so seveda tisti, ki potrebujejo takšno opremo za opravljanje svoje poslovne dejavnosti. Pogosto pa imajo kupci podobne prioritete, kot jih imamo sicer pri nakupu osebnega avtomobila. To pomeni, da pridejo v poštev podobni premisleki, na koncu pa se izkaže, da morajo imeti vozila enake odlike. Ravno zato se kupci pogosto odločajo za Iveco bus, ki ima nekatere prepričljive prednosti.

Predvsem se za Iveco bus odločajo tisti kupci, ki iščejo zelo zanesljivo vozilo za opravljanje potniških prevozov na dolgi rok. Kupci se na tem področju razumljivo zelo razlikujejo, saj imajo tudi potniki zelo različne potrebe. Nekateri busi so primerni za daljše relacije, drugi so dovolj kompaktni in varčni, da se lahko redno uporabljajo za mestni promet, posebni busi so prilagojeni regionalnim prevozom ali prevozom posebnih skupin … Na vse te potrebe potnikov in operaterjev lahko odgovori dober Iveco bus.

Kateri Iveco bus izbrati?

Za različne naloge izbiramo različna vozila. Najbolje se bo verjetno Iveco bus izkazal v segmentu mini- in midibusov za medkrajevne in regionalne prevoze. Ti busi so namreč zelo vsestranski in se odlično izkažejo v različnih vlogah, tudi za tiste naloge, katerim primarno sicer niso namenjeni. 

Gotovo pa se Iveco bus najbolje izkaže pri tistih operaterjih, ki dobro poznajo svoje potrebe ter se seznanijo tudi s prednostmi zanesljivih vozil Iveco. Ena od velikih prednosti je odlična ponudba pri pooblaščenih zastopnikih, na Dualis.si najdemo zbirko vozil za nakup, pa tudi dodatno ponudbo za popolno zadovoljstvo operaterjev na dolgi rok. Izbira modela pri tem pravzaprav ne naredi velike razlike.

Iveco bus na dolgi rok

Ključnega pomena na dolgi rok je to, da imamo na voljo dober servis. Pogosto je to kar isti ponudnik, kjer smo vozilo kupili. Lahko pa računamo na to, da bomo koristili široko servisno mrežo, ki odpira dostop tudi do mnogih drugih serviserjev, tudi v tujini.