July 1, 2021

Flaške so lahko domiselno promocijsko darilo

Izvedba promocije se pogosto močno vrti okoli promocijskih daril, ki jih razdelimo med ciljno publiko. Praktično vsaka večja promocijska akcija vključuje takšno taktiko, kar je povsem razumljivo, saj ravno ta način oglaševanja ponuja najboljše rezultate. Enostavno lahko dosežemo širok krog občinstva, hkrati pa promocijske izdelke izkoristimo še za doseganje drugih učinkov, ki imajo morda zelo daljnosežne posledice. A jasno je, da bo treba za tak učinek izbrati ustrezne izdelke, to so lahko tudi flaške, ki so zelo domiselno promocijsko darilo.

Na izbiro imamo sicer izjemno širok spekter različnih daril. Poslužimo se lahko kakšnih drobnih izdelkov, lahko pa so promocijska darila tudi bolj dragocena in dovršena. Pogosto so to izdelki, ki jih sicer uporabljamo tudi kot poslovna darila in imajo skoraj primerljivo vlogo. Prav od izbire promocijskega materiala in daril je odvisno, kako dober bo učinek promocijske kampanje. To pomeni, da pri izbiri, oblikovanju in nakupu promocijskih daril ne smemo iskati bližnjic. Kvalitetne steklene flaške nam ponujajo odličen primer posrečene opcije, s katero bomo pri promociji bržkone navdušili. 

Za promocijska darila pogosto uporabljamo vsestranske izdelke, ki bodo povšeči celemu spektru ljudi v naši ciljni publiki. A to ne pomeni, da bo kar vsak izdelek res dobro opravil svojo nalogo. Upoštevati moramo nekatere kritične karakteristike, ki jih ima dobro promocijsko darilo.

Flaške ustrezajo zahtevam za promocijska darila

Pri izbiri promocijskih daril imamo sicer različne prioritete, a flaške zelo dobro pokrivajo pričakovanja pri izvedbi različnih promocijskih akcij. So domiselna darila, ki hitro pritegnejo pozornost, hkrati pa gre za uporabne izdelke, ki jih bodo prejemniki dejansko veseli.

Flaške imajo velik potencial, lahko jih pripravimo za učinkovito promocijo

To še ni dovolj za dober promocijski učinek. Flaške imajo še to prednost, da jih je možno zelo lepo okrasiti in opremiti z atraktivnimi promocijskimi sporočili. Treba je priznati, da je to nekoliko težje kot pri enostavnem tisku na papir ali plastiko, a poslikano steklo naredi prav poseben učinek, ki upravičuje dodatne komplikacije in višjo ceno opremljanja flaške s privlačnim barvnim motivom.

Seveda je za promocijski material pogosto pomembno, da je čim bolj poceni. To lahko dosežemo z nakupom cenovno ugodnih izdelkov, ki tudi v večjem številu ne predstavljajo velikih stroškov. S takšnim materialom flaške ne morejo tekmovati, saj so gotovo dražje kot kakšni kemični svinčniki in vžigalniki, a so tudi bolj kvalitetne in zanimive za prejemnika, zato ponujajo boljši učinek in pravzaprav boljši izkoristek investicije. Če opravimo izračun, se kaj hitro izkaže, da s takšnimi izdelki hitro pokrijemo stroške nakupa in pričakujemo, da se bo promocijska akcija dobro obrestovala.

Naposled pa gre omeniti še zanimivo ponudbo različnih steklenih flašk. Tudi drugi promocijski izdelki so na voljo v izjemno pestri ponudbi, a prav flaške so z variacijo izdelkov še posebej zanimive, saj dosegamo zelo različne učinke. Tako bomo uspeli nekoliko presenetiti ciljno publiko in z izdelki zbuditi zanimanje, ki ga recimo vžigalniki preprosto ne morejo dobiti, tudi če so domiselno oblikovani in opremljeni z atraktivnimi motivi.

Flaške v darilnem kompletu

Zelo pomembno je, da za promocijska darila pripravimo tudi lično prezentacijo. To flaške vsekakor omogočajo, pravzaprav za lepo prezentacijo ne potrebujemo veliko. Lahko uporabimo kar praktične vrečke, ki nudijo še dodatno priložnost za učinkovito promocijo. Lahko namreč uporabimo material, ki je opremljen z našim logotipom in drugimi promocijskimi motivi, tudi če v resnici ne gre za glavno promocijsko sredstvo, temveč želimo vanj le zapakirati domiselno darilo.

Domiselne flaške lahko v zanimivem kompletu naredijo lepo darilo

Takšne vrečke so lahko posrečene za predajanje promocijskih daril, lahko pa flaške dopolnimo z bolj dovršeno darilno embalažo. Tu si lahko privoščimo kar dosti svobode pri izbiri različnih možnosti, zelo priljubljene so recimo lesene škatlice, ki pa gotovo spadajo že v višji rang tovrstnih izdelkov. Na ta način lahko pripravimo komplete za poslovna darila, a tudi v vlogi promocijskega darila se bodo takšni izdelki gotovo dobro obnesli.

Izbira in priprava flaške za promocijo

Načeloma so flaške nekoliko zahtevnejše za izbiro, nakup in pripravo za promocijo, sploh v primerjavi z bolj priljubljenimi izdelki, ki jih pogosto uporabljamo v večjih količinah. A vseeno lahko tu najdemo dobre rešitve, če se dela lotimo pravilno in pravočasno.

Običajno promocijski material naročimo pri dobavitelju, ki hkrati ponuja tudi različne možnosti obdelave in pakiranja. To se splača izkoristiti, saj lahko izdelke takoj opremimo z atraktivnimi promocijskimi motivi. Za oblikovanje flašk na ta način nimamo toliko možnosti kot pri plastičnih izdelkih ali tiskovinah, a vseeno lahko računamo na to, da bomo našli dobrega izvajalca. Pogosto na istem mestu najdemo tudi dobre možnosti za pripravo darilne embalaže in tudi za samo pakiranje.

Če pripravljamo flaške za kakšno večjo promocijo, bomo gotovo veseli celovite ponudbe dobrih dobaviteljev. Ne samo, da lahko izbiramo med številnimi atraktivnimi izdelki in flaške opremimo s poljubnimi promocijskimi motivi, imeli bomo tudi več možnosti za praktično pakiranje in dostavo, kar nam lahko zelo olajša delo s promocijskimi izdelki. Pri večjih promocijah je vsekakor pametno poslovati z zanesljivimi in prilagodljivimi dobavitelji, ki nas ne bodo pustili na cedilu.